Min nyinköpta polarvagn

I början av sommaren planerade jag tillsammans med familjen en campingsemester, det var något vi såg framemot och det dröjde inte länge innan jag nappade på en fin och begagnad polarvagn, av märket Polar 512.

Vagnen hittade vi på blockat till ett relativt bra pris. Bra skick, minimalt med repor och gick som en pärla.  Vi gjorde en invändig och utvändig kontroll av vagnen och det var inga större defekter överhuvudtaget, det var ingen tvekan om att jag skulle hosta upp pengarna och slutföra affären. Ett mindre problem var att vattensystemet tagit lite skada under vintern, vilket orsakade en konstig smak i vattnet när vi testade vattenpumpen. Det var dock inget problem vi inte lösa med hjälp av en husvagnsexpert och grabbarna bakom  badrumsrenoveringstockholm.me.Polarvagn | Min Polarvagn | Polarpriset.se

I ärlighetens namn älskade jag husvagnen direkt, det kändes som att jag bodde i ett hem när jag var inuti vagnen. Ett litet kök som såg väldigt praktiskt ut, kylen fungerade fläckfritt, ett barnsovrum med två våningssängar som barnen genast bråkade om, ett stort rymligt matbord i köket, en stor soffa, allmänt stort utrymme för barnen att röra sig fritt i vagnen. Det var ett väldigt fint och lyckat köp.

Jag gjorde mindre renoveringar med vagnen, jag valde att måla om hela taket till vitt, då den gamla färgen fått en lite mörkare färg, samtidigt som jag böt den stora takluckan framme mot en annan bredare ruta. Kändes skönt att dra fram sågen och mixa med den här fina pärlan. I barnens sovrum monterade jag dessutom en taklucka med inbyggt fläktsystem, då det kunde bli alldeles för fuktigt och varmt under somrarna. Låset hade tyvärr gått sönder så jag var tvungen o byta det. Jag fick bra råd o hjälp av en låssmed som jag hittade på låssmed-Stockholm.

Efter att vi var klara med renoveringen och storstädningen av vagnen, var det dags att koppla till strömmen vilket gick utan problem. För inte kunde vi väl ge oss av på semester utan en elektronisk grill? Allting var klart och vi var redo för att campa!